Last news in Fakti

2 Април, 2022 14:33 2 187 3

Вратарско дерби в Благоевград: Ще остане ли Ники Михайлов №1?

  • николай михайлов-
  • левски-
  • пирин благоевград-
  • янко георгиев

"Сините" и благоевградчани пък имат по три сухи мрежи през пролетта

Вратарско дерби в Благоевград: Ще остане ли Ники Михайлов №1? - 1
Снимка: БГНЕС

Утре в Благоевград ще се срещнат един едни от най-силно представящите се отбори през пролетта в елита. Всъщност, Пирин е един от трите състава, които не са губили през 2022 година. Благоевградчани са с 3 успеха и две ремита. Другите такива тимове са лидерът Лудогорец - 5 победи и 1 равенство (б.а. - разградчани имаха отложена среща от пролетта) и третият Ботев Пд, спечелил 3 пъти и 2 пъти завършил наравно. Левски пък е с 3 победи, 1 равенство и едно поражение - от Лудогорец.

"Сините" и благоевградчани пък имат по три сухи мрежи през пролетта. Лидер по този показател е вратарят на Левски Николай Михайлов. Той не е позволявал топката да премине голлинията му в 10 двубоя. Националът е следван в тази класация от... Янко Георгиев. Стражът на "орлетата" има 6 сухи мрежи с Царско село през есента и три с орлетата тази година. В Пирин уцелиха в десетката с Георгиев, защото през цялата есен само в един мач отборът не бе получавал попадение.

Тогава под рамката се извъртяха Петър Петров, Димитър Шейтанов и нидерландецът Ник Хенгелман. Нито един от тях не убеди с изявите си, пише "Тема Спорт".

Ще дръпне ли Ники на върха по сухи мрежи? Ще го изравни ли Георгиев или гонитбата ще продължи? Ще разберем в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    4 0 Отговор
    По простотия никито ще остане номер 1
  • 2 Футболистчето

    1 0 Отговор
    Не е лошо момче но няма хъс и от там талант
  • 3 Никито

    1 0 Отговор
    кога ще го пенсионирате.Жалко вратарче,но го търпите заради татко му.Ами няма да бие Левски с такъв вратар смешници.