Last news in Fakti

2 Април, 2022 16:27 1 088 1

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • висша лига-
  • уотфорд-
  • футбол

"Мърсисайдци" биха с 2:0

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул победи Уотфорд с 2:0 в първи двубой от 31-ия кръг на английската Висша лига. Попаденията реализираха Диого Жота(22) и Фабиньо (89). Гостите имаха своите шансове, но така и не успяха да реализират ключово попадение.

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Домакините започнаха силно и Мохамед Салах отправи удар още в първата минута, който обаче беше слаб и неточен. В 6-а минута Исмайла Сар на свой ред пробва мерника си от 25 метра, но далеч от целта. В 13-а минута Кучо Ернандес стреля с глава, но Алисон нямаше проблем.

Първият голям шанс в мача дойде в 22-а минута. След страхотна контраатака Юрай Куцка от състава на "стършелите" беше изведе сам срещу Алисон, но бразилският страж успя да спаси. Само 30 секунди по-късно Диого Жота откри, след като Бен Фостър увисна брутално.

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 38-а минута дойде и страхотен шанс за "червените". След многоходова атака Диого Жота отново беше изпуснат на хубава стрелкова позиция на задната греда, но Фостър реагира по чудесен начин.

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В началото на второто полувреме "червените" отново имаха шанс. Диого Жота взе топката в центъра и опита удар от над 25 метра, но далеч от целта. В 56-а минута Ван Дайк беше оставен напълно сам на точката на дузпата, но ударът му с глава мина встрани. Минута по-късно и Исмаила Сар изпусна нов голям шанс за Уотфорд.

Ливърпул успя да надиграе Уотфорд без напрежение (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 59-а минута Диого Жота се извиси след статично положение, но не уцели вратата на Фостър с глава. В 76-а минута Анди Робъртсън отправи слаб удар след центриране на Джо Гомес. Всичко обаче беше решено две минути преди края на редовното време.

След нарушение в наказателното поле на Уотфорд, домакините получиха дузпа. Зад топката застана Фабиньо, който не допусна грешка за 2:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    ФУТБОЛ унас отдавна няма има корупция а вечно пияната перука
    БОБИ МИХАЙЛОВ ни излага на всякъде