Last news in Fakti

9 Април, 2022 14:00 788 1

Фабио Капело с огорчение разкри кога италианският футбол ще се възроди

  • фабио капело

Легендарният треньор смята, че прекалено много хора имат отношение към футбола в Италия

Фабио Капело с огорчение разкри кога италианският футбол ще се възроди - 1
Снимка: БГНЕС

Италия ще пропусне второ поредно Световно първенство и то само месеци след триумфа на Европейското. В същото време клубовете отпаднаха още в 1/8-финалите в Шампионската лига, а в останалите турнири участието е на ръба. Всичко това разочарова легендарния треньор Фабио Капело, който не е обнадежден за обозримото бъдеще на родния му футбол.

"Ще ни трябват поне 8 години, за да се върнем отново на върха. В Италия всеки се меси във футбола - политици, асоциации и т. н.", каза бившият наставник на Милан и Ювентус, цитиран от Football Italia.

Той също така смята, че съдийството се движи в грешна посока с постоянните накъсвания на играта. Точно това се усеща в международните турнири, където динамиката е съвсем различна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирача

    0 0 Отговор
    Легенда!!!Един от най големите заедно с Йохан Кройф!