9 Април, 2022 15:00 4 462 8

Ковальо: Пулев ми изглеждаше притеснен на срещата ни

  • тервел пулев-
  • сергей ковальов-
  • бокс

Руснакът усеща психологическото си надмощие над българина

Ковальо: Пулев ми изглеждаше притеснен на срещата ни - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион в полутежка категория Сергей Ковальо е усетил притеснение в погледа на Тервел Пулев при първата им среща пред камерите в изминалите дни.

"Видях, че Тервел е леко притеснен. Не точно уплашен, защото не показа нищо. Беше като изпразнен. Ще погледна очите му ден преди мача. Тогава ще има отново лице в лице на претеглянето. В този ден може да усетим нашите емоции един от друг", каза руснакът пред стрийма "Спортна джунгла".

Двамата ще се боксират на 14 май в САЩ, като Ковальов ще бъде най-сериозният опонент на Пулев от Олимпийските игри, когато срещна Олександър Усик.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 0 Отговор
    Аз щи ти кажа само : Тюнайт айшою...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    Пулев е доста интелигентен за боксьор.Вече е баща На три деца и е прозрял,че е пълна глупост да гледаш,като звяр....в очите на противникът си.Ще има време да се Види ....психо превъзходството по време на срещата.Една от простотиите,които правех като млад е от време на време да се опитвам да хвана погледа на противникът си на таблото.като минах 33години и след като спрях го отчетох като голяма грешка!но то е нормално!!!.Хората са агресивни животни!!! Не случайно са тези войни след,които за известно време се кротват... .Би трябвало младия Пулев да Спечели този мач според мен.Очаквам приказливия му противник да се откаже по някое време!
  • 4 vasik atanasova

    2 8 Отговор
    нашия какъв боксьор е въобще
    пак взел един 40 годишен ветеран да се бие
    ама руснака ще му надуе шушоните

    Коментиран от #8

  • 5 Кххх

    1 4 Отговор
    Общото между тея двамата е, че са яли бой от Усик с една ръка. За да стане хубав мач, трябва да се бият двамата наведнъж срещу него. Пак не бих заложил на тях, но поне ще е нещо иновативно в професионалния бокс.
  • 6 МАЛОУМНИК

    2 0 Отговор
    С ОЛИГОФРЕНСКА ВИЗИЯ,КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПИШЕШ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО???????



    ВАРВИ ДО КАРЛУКОВО ДА ТИ СМЕНЯТ РЕЦЕПТАТА
  • 7 БРАРО

    0 0 Отговор
    БРАВО





































    КРЕТЕН ЗА КАРЛУКОВО
  • 8 отворко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    Отиди и ти се бий с 40г. боксьор! Като на 40г.трябва да го отписваме ли?