Last news in Fakti

10 Април, 2022 23:46 1 188 0

Ялов Милан отвори прозорец за Интер към върха

  • торино-
  • милан

Торино отново се превърна в препъни камък за „росонерите“

Ялов Милан отвори прозорец за Интер към върха - 1
Снимка: БГНЕС

Милан продължава да губи точки, благодарение на яловата си атака, като този път тимът завърши 0:0 с Торино на местния „Олимпико“.

Оливие Жиру очевидно вече не е онзи футболист, който да предизвиква положенията пред себе си, като основно в мача го видяхме да играе с гръб към вратата.

Рафаел Леао единствен включи импровизацията си в действие, но португалецът изглежда още е далеч от класата и опита, които да го карат да взема правилните решения, когато има избор да подава на сигурно или да стреля през човек.

Андреа Белоти също имаше своите шансове, като едно положение направи най-сериозно впечатление. Италианският национал овладя една дълга топка около дъгата и с това си докосване елиминира Фикайо Томори, но последвалото действие на нападателя бе грешно и той стреля в английския бранител.

Това е второ поредно нулево равенство за „росонерите“ в шампионата, като така Интер вече има реален шанс, да излезе отново начело, стига да спечели мача си в пасив.

Торино пък доиграва сезона и едва ли ще може да се качи по-високо от настоящото си девето място в таблицата на Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА