Last news in Fakti

11 Април, 2022 17:15 1 880 10

Радостин Василев с ултиматум за лиценза на БФС

  • бфс-
  • радостин василев

Спортният министър даде срок до 25 май 2022 г. или ще отнеме правомощията на организацията

Радостин Василев с ултиматум за лиценза на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният министър Радостин Василев отправи ултиматум към ръководството на Българския футбол съюз, касаещ бюджета и лиценза на федерацията.

С публикация в социалните мрежи той потвърди, че е изпратил официално писмо до ръководителите на съюза, за да изиска приемането на бюджет за 4-годишния програмен период, приет на конгрес с участието на всички членове.

Той също така очаква и отчета за разходените средства през 2021 г., тъй като такъв все още не е постъпил в деловодството на ММС.

В тази връзка изисках Българският футболен съюз да представи в деловодството на Министерството на младежта и спорта приет от Общото събрание бюджет на БФС за 2022 г. на хартиен и електронен носител в срок до 25 май“, написа той за своите последователи във Facebook.

Ако до тази дата не бъдат предоставени нужните документи, тогава Василев ще активира чл. 24, ал. 2 от Закона за физическото възпитание и спорта, който му дава правото да отнеме лиценза за упражняване на спортна дейност у нас.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо шишарката

    30 4 Отговор
    М@чк@й Радо!
  • 2 Жан Клод ( с двата ножа)

    16 2 Отговор
    Конгрес?!
  • 3 Бай Ставри

    21 2 Отговор
    Пращай ги при мен Радо
  • 4 Мафия

    8 24 Отговор
    И като вземеш лиценза какво? Ще го дадеш на Микренската пионка Барбарон ли😊. Ставаш смешен вече лижеш обувките на мафията и Г Ганчев.
  • 5 Един

    22 1 Отговор
    Махайте пияните перуки! Съсипаха футбола.
  • 6 кУмУнист

    6 17 Отговор
    Ей адвокатчето на оранжевите известен като министъра на спорта от злоба ща ликвидира целия футбол заради Бербатов и Ганчев. Ако ганеца може да докара пред бфс 15 надишани кюстендилеца, другите отбори можем да направим черено от хора пред МС, да се знае.
  • 7 Иван Грозни

    20 3 Отговор
    Много интересен отчет ще бъде. Само от продукти с 40 процента етилов алкохол. Яко пиене и крадене- тип ГЕРБ.

    Коментиран от #8

  • 8 ДПС

    5 17 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Грозни":

    Крадеца е в Микре. БФС не е получила нито лев от държавата и въпреки това Боко му пращаше постоянно ДАНС. Да му мисли този гелосан мафиот Руди щото това правителстви няма да е вечно. Славчо вече всчки разбраха връзките му с ДПС и Юлиян Инджов и Г Ганчев и няма да му се вържат повече.
  • 9 Гелосаният се заяжда с жени,

    7 6 Отговор
    Федерации нефинансирани, Ил.Раева, К.Дафовска, Ив.Горанова..., обижда жени, къв е тоя комплексар, те са световни и олимпийски шампиони, а той кой е, господин НИКОЙ, тя Т.Дончева ще му обърне носа

    Коментиран от #10

  • 10 Работодател

    2 9 Отговор

    До коментар #9 от "Гелосаният се заяжда с жени,":

    Дали? Т Дончева е на заплата при същият работодател като Руди Гела едно момче от Микре със счупени уши.