Last news in Fakti

12 Април, 2022 07:47 5 703 7

Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА

  • иван велчев-
  • иван велчев-кюстендилеца-
  • цска-
  • футбол-
  • стойчо младенов

Ще дойде време да си кажем истината, време за равносметка и за задаване на неудобни въпроси

Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Иван Велчев-Кюстендилеца реагира след изненадващите разкрития на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и публикува нов пост на профила си във "Фейсбук". Един от лидерите на агитката на "червените" загатна, че след време ще коментира и ще направи равносметка на случващото се в клуба.

Ето какво написа Кюстендилеца:

„И аз мога да кажа много неща по темата за любимия ЦСКА, но мисля да премълча. Няма да го направя за да не предизвиквам допълнителни сътресения в червената общност. Няма да нападам никого преди най-важните за сезона мачове.

Ще дойде време да си кажем истината, време за равносметка и за задаване на неудобни въпроси. Искам да призова всички тези хора, на които им пука за ЦСКА, утре да дойдат на стадиона и да подкрепят любимият ни отбор.

Ако ще търсим сметка на някого нека да не е преди мачовете, от които зависи целият ни сезон. Ще бъдем значими и силни като привърженици, само когато сме много. С малкият никой не се съобразява. Само ЦСКА до края на света“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    23 10 Отговор
    Алабалистики, винаги на тоя костелив кюстендилец.Най многото беди за отбора идват от него и трябва завинаги да се освободим от присъствието му в агитката...

    Коментиран от #6

  • 2 mad forest

    13 6 Отговор
    Г-н Ковачев, събирайте "творенията" на т.н. Кюстендилец и после ги издайте за историята. Много са ценни и стойността им ще расте с времето.
  • 3 Петър

    16 7 Отговор
    Всякви такива ултраси като тоя да бъдат наредени като от Пиночет на стадиона и буммм! Има хиляди за отстрелване. Няма иначе оправия
  • 4 Фен

    16 6 Отговор
    Наркоман и пласьор
  • 5 Troi4o

    13 7 Отговор
    Кюстендилеца, Гугутката, Паяка, Луканката, Тубата и т.н. все "организирани фенове" с екзотични прякори. Така си ги пазят собствениците на ПФК и ГЕРБ с цел на улицата да имат подкрепа от агресивна тълпа, когато се наложи. В същото време МВР им пази "бизнеса" или просто не ги закача и си пият кафето приятелски. Цирк - България!
  • 6 Заблуди

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Хаха ти за какво говориш? Спомняш ли си Дучето? Когато дойде Литекс на армията Гришата су назначи Кюстендилеца за изпълнение на поръчки. Няма Г Ганчев няма Кюстендилеца, но няма и ЦСКА София.
  • 7 кУмУнист

    5 7 Отговор
    Онези 15 надишани с лепило кюстендилци пред бфс ще ходят ли на мача, че без тях ще има само 50 пияни кюстендилеца на мача.