Last news in Fakti

13 Април, 2022 13:46 4 055 3

Роналдо потъва от срам: Крие се от камерите!

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • камери

След последната тренировка на Юнайтед, Роналдо напусна клубната база с автомобила на един от бодигардите си, като бе седнал на задната седалка и се опитваше да се скрие от камерите

Роналдо потъва от срам: Крие се от камерите! - 1
СНИМКА: БГНЕС

Кристиано Роналдо се опита да „финтира” журналистите и феновете след последната тренировка на „червените дяволи”.

По традиция португалецът пристига на тренировъчната база с личния си автомобил, който шофира сам. Този път обаче, Роналдо се опита да се прикрие от камерите, а причина за това са събитията от последния уикенд.

След загубата от Евертън с 0:1 на „Гудисън парк”, Роналдо счупи телефона на фен, който се опитваше да с го снима. Веднага след това Роналдо използва социалните мрежи, за да поднесе своите извинения.

След последната тренировка на Юнайтед, Роналдо напусна клубната база с автомобила на един от бодигардите си, като бе седнал на задната седалка и се опитваше да се скрие от камерите.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А клоуна зеленски

    10 5 Отговор
    Си мисли че пред тях му е мястото. Циркаджия смешник.
  • 2 693

    20 2 Отговор
    То не е срам а е грях и то голям.Човек който го гледа целия свят за пример, се държи като бандюга.
  • 3 Последния Софиянец

    1 17 Отговор
    Е кво толкова изгаврил се с едно хлапе от Системата ги убива