Last news in Fakti

13 Април, 2022 15:30 959 4

Гриша Ганчев ще вземе решение за оставката на Стойчо Младенов днес

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • гриша ганчев

Босът на ЦСКА проведе среща с треньора, за да чуе лично аргументите му

Гриша Ганчев ще вземе решение за оставката на Стойчо Младенов днес - 1
Снимка: БГНЕС

Оставката на Стойчо Младенов от треньорския пост в ЦСКА ще бъде дискутирана днес в управата на клуба, след като наставникът проведе среща със собственика Гриша Ганчев, твърди Gong.

Заедно с легендата на „червените“ са присъствали и фенове на отбора, които недвусмислено го подкрепиха в социалните мрежи с апел оставката му да бъде отхвърлена.

Младенов обаче има сериозен проблем със свободата на действие, която има на „Българска армия“, след като през уикенда се оплака, че не участва в селекцията по време на трансферните прозорци.

До края на деня Ганчев се очаква да излезе с решение по казуса, като междувременно се твърди, че сърбинът Саша Илич води преговори за поста, макар от родината му да отричат тази информация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    2 5 Отговор
    Ама той това решение го е взел още от декември миналата година. Няма какво да чака до довечера или за пред медиите,може...
  • 2 50 милиона

    1 6 Отговор
    Сега ще видят феновете как се играе игра с мафиот. Като излезе Ганчев и каже напускам, Стойчо Младенов е свободен да си прави каквото иска ще ви видя опулените физиономии. Не забравяйте че му дължите 50 милиона официално по документи😊.

    Коментиран от #3

  • 3 А отборчето

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "50 милиона":

    на народа колко десетки милиона дължи само ма НАП например?

    Коментиран от #4

  • 4 НАП

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "А отборчето":

    Дължи разбира се че дължи. Обаче защо пропускате интервюто на Крушарски? Преди два дена си каза Локо Пл дължи 500 000 на НАП!!!! Така че помислете малко кой отбор или държава няма дългове? Въпроса е друг, но вие припоците няма как да го разберете.