Last news in Fakti

16 Април, 2022 19:05 5 535 21

Имало е "уникално грозен скандал" между Гриша Ганчев и Стойчо Младенов (ЗАПИС)

  • гриша ганчев-
  • стойчо младенов-
  • скандал-
  • запис

Автентичността на въпросния запис не е потвърдена

Имало е "уникално грозен скандал" между Гриша Ганчев и Стойчо Младенов (ЗАПИС) - 1
Колаж: plovdivglas.bg

Голям и шумен скандал между собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и вече бившия наставник на тима Стойчо Младенов се е случил на стадион "Българска армия". Това се твърди в скандален запис, който циркулира в социалните мрежи. На записа се чува глас, който преразказва какво се е случило на "Армията". Автентичността на въпросния запис не е потвърдена, като според някои мнения гласът е на един от тарторите на сектор "Г".

Записa можете да чуете тук.

Ето какво се чува на записа, свален от колегите от Спортал:

"Тука вървя по лекари малко и много не съм чел. Е, сега слушах това последното, дето е на Касапа колонката, там за Ганчев дето говори. Сутринта значи ми иска телефона на Васко, дал съм го, искаше да се види с мен и Васко - ние да присъстваме де факто двамата на среща на… със Стойчо Младенов.

Васко беше далече, отидохме, от Офендърс пратиха едва ли не като техен представител Цецо Вивакома. Отидохме аз, Цецо Вивакома, хванах Кендев и той да слуша, и Ченцо. Де факто са Дани Ганчев, на стадиона - Дани Ганчев, Гриша Ганчев, Стойчо Младенов и ние четиримата.

И един час уникална разправия, която, аз го имам целия разговор на запис, записал съм го, никога няма да го пратя тука в тая група и никога няма да го пратя на никой от вас, някой може да дойде да го преслуша на моя телефон, и така. Уникално грозен скандал между Стойчо Младенов и Ганчев - и двамата си имат истини, и двамата си гледат от собствената камбанария, но накрая Гриша Ганчев си тръгна.

Каза, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а ще му даде абсолютно цялата власт. Де факто пак почва с неговите заплахи, че си тръгва от ЦСКА, бла-бла и т.н. Вече не знам.

Аз като гледам всички хора са настроени срещу него, та спокойно може сега да станем да си го изгоним и това е, няма какво. И да фалира тоя отбор, и да се свършва тоя цирк, и това е, ако не се намери друг човек, какво да ви кажа.

Но имам час и десет-петнайсет минути запис, на който бях свидетел, не съм казал може би една дума през цялото време. Уникално грозен скандал, вадиха си кирливи ризи един на друг, просто нямам думи. Кендев и Цецо Вивакома могат да потвърдят, че това, на което станахме свидетели, беше направо от-чай-ва-що."


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последниа Софианец

    12 13 Отговор
    ВМРО протестират днез ама малко плащат о 20 лева скрънзи долни

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 фергюсън

    34 1 Отговор
    Ама никой ли не разбра ,че БГ. футбол умря след световното в САЩ. Сега има банда престъпници , които си узаконяват парите от незаконни сделки с футбола , който се играе само от цървули

    Коментиран от #7

  • 4 Тончо

    8 9 Отговор
    Цецо Вивакома на Цветан Василев ли викат?

    Коментиран от #5

  • 5 Пончо

    18 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тончо":

    Не! На Спас Русев.:)
  • 6 Милен

    14 8 Отговор
    Каква поредна футболна драма драги зрители, отивам за пуканки бира си имам.
  • 7 mad forest

    5 13 Отговор

    До коментар #3 от "фергюсън":

    Не бягай по тъча оранжадо!
  • 8 От-Чай-ва-Що???

    11 9 Отговор
    Много чай пиете бе, другари цесекари...
  • 9 7,62

    7 13 Отговор
    Точно казано-тръгва си Ганчев и цска фалира ! И след като вече има цска1948 , това , утре фалиралото как ще се казва ??? Гр.Ганчев е взимал , но е и давал ! Нювате публиката на лефски(нито организацията) , нито такава всеотдайност на феновете ! Така че , цска умре ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ ОТ УТРЕ -У7.04.2022 година ...
  • 10 Бай Брадър

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "ПОМИСЛИ! НО САМО АКО ИМАШ УМ...":

    Я като вятъра бе клоун !
  • 11 Мунчо

    11 8 Отговор
    Няма изненада тук. Гришата е една от мутрите на прехода и се държи като такъв. Очевидно взе ЦСКА под принуда от Боко. Опита се да ликвидира всячески истинския ЦСКА, за да не плаща дълговете, като в един момент даже реши да се изгаври и да го преименува във ФК "Лупи". Не случайно и Пенев избяга по същия начин. Изобщо не вярвам, че иска да строи стадион и да развива отбора, просто се въртят едни далавери и това. Рано или късно ще офейка и ЦСКА ще се озове в положението на Левски

    Коментиран от #12

  • 12 Гаси тока

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "Мунчо":

    Как да офейка като това е личният му отбор Литекс? Този отбор му дължи 50 милиона по документи! Без него отбор няма, като си тръгне просто ще загаси лампите.
  • 13 КПСС-БКП

    12 0 Отговор
    Боклуци !
  • 14 Винкело

    2 9 Отговор
    "Случил се скандал" е все едно да кажеш "таковата един скандал". Вие български думи не знаете ли, че взехте всичко да "случвате"?
  • 15 Подуямие

    6 10 Отговор
    Закривай!
  • 16 някой

    9 8 Отговор
    Какво да кажем ? Признавам привърженик съм на Левски , но да не разсъждавам като фен. Без спонсор като Гришата , Божков и др. от този калибър , отбора става приют за монголски сирачета . Стойчо Младенов се държи като лумпенизиран фен , с което печели сърцата на фенската маса, но качествата му на треньор са трагични.
  • 17 Дика

    6 10 Отговор
    Ми така е като селски ловешки селяндурщини се пренесат в града... Връщайте се в Баховица и Микре и да се приключва тая трагикомедия...
  • 18 кУмУнист

    4 9 Отговор
    Гришата като разбере за тези разговори и записа има два варианта, или закрива цнда, или кюстендилеца от бяло минава на лепило, всичко ни устройва. Цнда умре и литекс тоже.
  • 19 Спонсор е Юлиан Инджов

    4 9 Отговор
    Бойко от 18 милиона направи Асеновградско шосе на 62 милиона, за да има ЦСКА. И така с годините все далавера до далавера, Берое, Локо. Ботев, Левски, Пирин. бойкова му работа.
  • 20 Чудо голямо !

    4 8 Отговор
    Две джуджета си мерили мамулите !
  • 21 фен

    1 8 Отговор
    Това което си мисля , и го споменах в предишни коментари , относно признаването на ЦСКА , като правоприемник на фалиралото ЦСКА , че това ще доведе до огромни финансови проблеми за клуба , и клуба ще бъде затрупан от всевъзможни финансови искове , от всякакъв характер ? Точно това се случва в момента , но ние виждаме само върха на айсберга.