Last news in Fakti

13 Април, 2022 19:30 659 0

Барселона умува как да си спести €3-те млн. от заплатата на Миралем Пянич

  • миралем пянич-
  • барселона-
  • бешикташ

Босненецът ще се завърне скоро от наема си в Бешикташ

Барселона умува как да си спести €3-те млн. от заплатата на Миралем Пянич - 1
Снимка: БГНЕС

Миралем Пянич съвсем скоро отново ще стане проблем на Барселона, тъй като договорът му за наем с Бешикташ изтича след по-малко от два месеца. Това означава, че върху бюджета на клуба отново ще легнат едни €3,2 млн. на сезон.

Испанското издание AS смята, че Шави няма да разчита на 32-годишния плеймейкър с оглед факта, че в отбора му вече градят своите имена юноши от ранга на Педри и Гави, а през лятото пристига Франк Кеси от Милан.

Пянич е съсипват от проблеми с бедрените мускули вече втори пореден сезон, като едва наскоро се завърна в игра за „черните орли“, за да се опита да завърши сезона подобаващо.

Очаква се той да бъде пуснат на пазара за продан, ако козовете за сега са в неговата ръка, тъй като има контракт с „каталунците“ чак до 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА