Last news in Fakti

15 Април, 2022 16:36 1 395 1

Скандален сърбин продължава да е актуален за ЦСКА

  • саша илич-
  • цска-
  • чукарички

Колеги твърдят, че Алън Пардю почти сигурно няма да остане треньор на "червените" след мачовете им срещу Левски и Славия

Скандален сърбин продължава да е актуален за ЦСКА - 1

Днес ЦСКА официално обявиха, че Алън Пардю ще води тима в следващите два мача - срещу Левски и Славия. “Червените” допълниха, че англичанинът се е съгласил да замени подалия оставка Стойчо Младенов в този труден за клуба момент.

Въпреки това бившият мениджър на Нюкасъл, Уест Хам, Саутхамптън и редица други клубове почти сигурно няма да стане постоянен треньор на ЦСКА, твърди Спортал.

Фаворит за поста остава сърбинът Саша Илич, с когото ръководството продължава да води преговори. “Червените” искат той да поеме отбора след срещите с Левски и Славия, докато специалистът е по-склонен да дойде на “Армията” след края на сезона.

Припомняме, че до понеделник Саша Илич бе треньор на хита в сръбското първенство - Чукарички. Тогава той напусна клуба след скандално изказване по повод шампионатния мач с Партизан (0:0). Равенството изпрати “гробарите” на две точки зад лидера Цървена звезда, а след срещата Илич обяви, че съдията е трябвало да изгони негов футболист и Чукарички, който е трети в класирането, е заслужавал да загуби.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 3 Отговор
    И аз припомням, че това е Литекс обединен с Етрополе и се казва цска ТИРЕ София 2016, а истинското цска ФАЛИРА.