Last news in Fakti

19 Април, 2022 10:25 2 240 1

Неприятна новина за ЦСКА и капитана на "червените"

  • футбол-
  • юрген матей-
  • цска

Юрген Матей е с частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца, като до последно се умуваше дали да се подложи на операция

Неприятна новина за ЦСКА и капитана на "червените" - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей може да пропусне началото на лятната подготовка на тима. Както е известно, нидерландецът получи тежка контузия при гостуването на Ботев (Пловдив), която го изкара от терените до края на настоящия сезон.

Той е с частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца, като до последно се умуваше дали да се подложи на операция.

В крайна сметка след допълнителни изследвания в Нидерландия бе взето решение да се възстановява по по-консервативен метод. Той се движи по специална физиотерапевтична програма, но все още не е ясно дали ще бъде готов да се включи пълноценно за началото на лятната подготовка на ЦСКА, което е планирано за първата седмица на юни.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават само с развитието на сектора.

    Клуба е добре!
    Три поредни години финал за купата на България!
    Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири!
    ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА!
    С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията!

    ДОКАТО СЕ РАЗКАРА ТОВА БФС, Строежът на стадиона е събитие от огромна важност за ЦСКА. По-важно от шампионска титла, дори от прескачане групи в ШЛ.
    И точно в тоя момент група фенове издига плакати против ръководството. Тъпи ли са или купени?