Last news in Fakti

20 Април, 2022 19:00 2 176 3

Гонят Серхио Рамос от ПСЖ

  • серхио рамос-
  • псж

Бившият капитан на Реал Мадрид едва ли си е представял така живота в Париж

Гонят Серхио Рамос от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на испанския футбол Серхио Рамос по всяка вероятност ще трябва да претърпи унижението от това да бъде изгонен от ПСЖ, след като изигра практически нулева година за „парижани“. Местното издание Le Parisien смята, че ветеранът е вън от плановете на ръководството, независимо от това кой треньор ще наследи Маурицио Почетино през лятото.

35-годишният централен бранител пропусна 33 мача от старта на кампанията поради контузия в прасеца, че дори успя и да си заслужи наказание за Купата на Франция в един от 8-те мача, които изигра за клуба.

Междувременно се твърди, че Рамос прибира по €18 млн. на година от контракта си с ПСЖ. Именно тези му изисквания накараха Флорентино Перез преди година да остави договора му да изтече в Реал Мадрид, а сега вече е кристално ясна и причината.

Името на бившия капитан на „кралския клуб“ на този етап не се свързва с някой конкретен отбор, което означава, че по всяка вероятност ще го видим да поиграе малко извън пределите на Европа преди окончателно да се пенсионира.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус ага

    3 3 Отговор
    Веднага ще започнем преговори да идва в Лудите от гората...
  • 2 1234

    4 5 Отговор
    Е по - голяма глупост не бях чел! Рамос си е Рамос, Велик!
  • 3 Бай Брадър

    3 1 Отговор
    Мъри го е харесал за лесни ...