Last news in Fakti

21 Април, 2022 10:32 780 1

Томас Тухел се оплака от собствения си терен след поражението от Арсенал

  • томас тухел-
  • челси-
  • стамфорд бридж-
  • арсенал

Германецът изненада с изказването си след мача

Томас Тухел се оплака от собствения си терен след поражението от Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Челси инкасира неочаквана загуба с 2:4 от градския си съперник Арсенал, за да постави отново въпроса за класирането на тима в топ 4. След срещата обаче станахме свидетели на любопитно изказване от треньора на „сините“ - Томас Тухел, който отдаде поражението на лошия терен.

Трябва да кажа, че това игрище е трудно за игра. Може да ви звучи като оправдание, но теренът ни е много труден тук. Не работи в наша полза“, каза германецът, цитиран от Goal.

Той също така разкритикува защитниците си за купищата грешки, които направиха и доведоха до попадения за „артилеристите“. Андреас Кристенсен практически подари топката на Еди Нкетиа при първия гол, а Маланга Сар помогна на младия нападател за второто му попадение.

Челси за сега остава фаворит за третото място с оглед мача си в пасив спрямо Тотнъм и Арсенал, но до края на шампионата изглежда ще трепери за позицията си, ако спадът във формата продължи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    Ма крива ракета космоса и пречи! 😀😀😀😀