Last news in Fakti

21 Април, 2022 15:02 882 0

Конте иска цели шестима нови, за да превърне Тотнъм в конкурент за титлата

  • антонио конте-
  • тотнъм

„Шпорите“ към момента водят битка за място в топ 4

Конте иска цели шестима нови, за да превърне Тотнъм в конкурент за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският специалист Антонио Конте има план за превръщането на Тотнъм в конкурент за титлата във Висшата лига, но за целта той се нуждае от цели шестима нови играчи в редиците си.

The Telegraph твърди, че старши-треньорът на „шпорите“ не е доволен от качеството, с което разполага в състава. За целта той си е набелязал сериозна селекция за през лятото.

Сред имената, за които „спърс“ ще наддават, попадат Калвин Филипс от Лийдс, Джед Спенс от Нотингам, Сам Джонстън от УБА, Кристиян Ериксен от Брентфорд и от Лестър Юри Тилеманс и Джеймс Мадисън.

Това е по един футболист във всяка една зона на терена, което означава, че Конте недолюбва особено Уго Лорис, Давинсон Санчез, Хари Уинкс и Лукас Моура. Част от тях са в зенита на своята кариера, а други просто нямат нужната класа, за да претендират за шампионски купи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА