Last news in Fakti

22 Април, 2022 13:02 1 163 0

Рюдигер се надява на финална оферта от Челси или ще трябва да преглътне по-ниската заплата в Реал

  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • реал мадрид

Германецът все още иска да е сред най-добре платените защитници в Европа

Рюдигер се надява на финална оферта от Челси или ще трябва да преглътне по-ниската заплата в Реал - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Рюдигер е поставил финален ултиматум пред ръководството на Челси, за да провери дали клубът е готов да покрие колосалните му изисквания за заплата, твърди Sports Illustrated.

Германецът се опитва да извива ръцете на тима от началото на сезона, като междувременно доказва, че е най-добрият бранител в състава на Томас Тухел.

„Сините от Стамфорд Бридж“ имат само седмица-две, за да решат дали са готови да го зарадват с пари, но фактът, че никой на на този етап не възнамерява да се конкурира по този показател, поставя отбора в малко по-добра позиция, отколкото беше преди.

Други издания смятат, че Реал Мадрид продължава да е фаворит за подписа му, но „кралския клуб“ не иска да изпълни на 100% изискванията на играча.

Рюдигер може и да се озове в неприятната ситуация да остане без отбор за лятната подготовка, ако продължава да настоява за рекордна заплата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА