Last news in Fakti

25 Април, 2022 14:23 1 127 3

Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • първи квалификационен кръг-
  • съперници

Ако „орлите“ преодолеят първия предварителен кръг на Шампионската лига, те ще си осигурят поне още 6 мача в Европа

Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ - 1
Снимка: ludogorets.com

Новият-стар шампион на България по футбол - Лудогорец, научи шест от 17-те си потенциални съперници в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В него „орлите“ ще бъдат поставени с коефициент от 23.000.

Един от най-сериозните съперници, които може разградчани да срещнат още на старта, е шампионът на Полша, където с реални шансове за титлата са три отбора - Раков, Лех Познан и Погон Шченин, като със сигурност и трите тима ще бъдат непоставени.

Все още не е ясно в коя урна ще са шампионите на Израел и Швейцария. По вероятно е да са в тази на Лудогорец, но ако са сред непоставените, автоматично се превръщат в потенциални съперници за родния първенец още на старта. Шампион на Швейцария ще е Цюрих, който води с огромна преднина пред рекордьора по титли Базел.

Ако „орлите“ преодолеят първия предварителен кръг на ШЛ, те ще си осигурят поне още 6 мача в Европа. Лудогорец ще бъде поставен и във втория предварителен кръг на най-престижния европейски клубен турнир.

Първият мач ще се играе на 5/6 юли, а реваншът - на 12/13 юли.

Ето кои са и първите 6 отбора, които е възможно да срещне Лудогорец в първия квалификационен кръг в ШЛ:

Шахтьор Солигорск (Беларус), Клаксвик (Фарьорски острови), Тобол (Казахстан), Шкупи (Северна Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех

    0 0 Отговор
    Успех.
  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Какъв първи кръг,шампионската лига в момента е към края си...
  • 3 Пламен

    0 0 Отговор
    Какъв Солигорск, Беларусия и Русия са наказани и ще играят в Азия.