Last news in Fakti

25 Април, 2022 20:47 1 720 5

Пари Сен Жермен отчаяно иска да задържи Мбапе

  • пари сен жермен-
  • псж-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид

От клуба са готови да се обвържат с него краткосрочно - само и само да остане още сезон-два

Пари Сен Жермен отчаяно иска да задържи Мбапе - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

ПСЖ се опитва да убеди Килиан Мбапе да откаже преминаването в Реал Мадрид това лято. Според "The ​​Athletic" испанският гранд е уверен, че нападателят ще се присъедини към тима им през лятото, но французите искат да задържат звездата с доста изгоден краткосрочен договор.

ПСЖ е готов да подпише договор с Мбапе за 2-3 години, но самият французин не се очаква да изпълни това споразумение докрай.

Нападателят отбеляза 33 гола и даде 18 асистенции в 42 мача за ПСЖ във всички турнири през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ от СеЛо ПипЕрКоВо...

    4 2 Отговор
    Трябва да е луд да остане в този умрял отбор...Реал Мадрид е бъдещето му...
  • 2 Пако

    6 2 Отговор
    ТОЗИ ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ КАКВО МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ С ТОВА СМЕШНО ОТБОРЧЕ,ТО САМО С ПАРИ НЕ СТАВА. ДА ХОДИ В РЕАЛ И ДА СЕ ВИДИ С ЕВРОПЕЙСКИ ТИТЛИ.
  • 3 Пако

    5 2 Отговор
    ПСЖ години наред нямат никакви постижения освен шампиони на невзрачно френско първенство.Кой гледа френски футбол изобщо.Бий си камшика момче сега ти е момента,после да не стане късно и да се охкаш.
  • 4 Коко

    2 1 Отговор
    Ако е умен и иска да печели трофеи ще отиде в Мадрид...Ако иска да печели пари,но не и европейски титли,да си стой в Париж...Има и трети вариант, висшата лига,но там ще изяде много ритници от пияните защитници на Брайтън, Лестър и Ман Юнайтед...В Англия реално може да си го позволят само Сити и Юнайтед, Ливърпул не плащат такива пари,Челси са запорирани...Но Юнайтед са пред угрозата да не играят в Европа,така че автоматично отпадат от борбата за подписа му...
  • 5 Гост

    2 2 Отговор
    ПСЖ трябва да изгони Меси.