Last news in Fakti

26 Април, 2022 12:32 4 063 2

Барселона иска €69 млн. от Ман Юнайтед за една от звездите си

  • франки де йонг-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

Нидерландецът отдавна е смятан за сигурен източник на свежи средства в клуба

Барселона иска €69 млн. от Ман Юнайтед за една от звездите си - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е напът да се раздели с един от до скоро считаните за бъдещи легенда на клуба - Франки де Йонг. Това поне твърди английското издание Mirror, според което „каталунците“ очакват оферта от €69 млн. за своя централен халф от Манчестър Юнайтед.

С назначението на Ерик тен Хаг започнаха и по-сериозните разговори за евентуалните му първи придобивки на „Олд Трафорд“, като се смята, че той ще иска да прекрои целия стил на игра в тима, започвайки от халфовата линия.

Пол Погба и Неманя Матич официално напускат клуба без пари, а Фред е смятан за един от потенциалните трансфери през лятото.

24-годишният де Йонг един от най-добрите разиграващи полузащитници в света през изминалите години, но развитието на Гави и Педри на „Ноу Камп“ изглежда приоритет за Шави, който все по-често залага на двамата тинейджъри.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНЧО КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

    1 0 Отговор
    ЩЕ ГО ВЗЕМА, ЗАСЛУЖАВА СИ.
  • 2 Алито от София

    1 0 Отговор
    Голям зор да го вземат, сега, аре ходи си, а той си е сърцат играч, таман да смени капитана на Манчестър