Last news in Fakti

26 Април, 2022 13:32 1 145 2

Пиърс Морган: Искам да видя Роналдо в Арсенал!

  • пиърс морган-
  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • арсенал

Легендарният футболен коментатор е сред най-популярните фенове на „артилеристите“ в Англия

Пиърс Морган: Искам да видя Роналдо в Арсенал! - 1
Снимка: БГНЕС

Нуждата от нов централен нападател в Арсенал е повече от очевидна, въпреки успехите над Челси и Манчестър Юнайтед през изминалата седмица. Легендарният спортен коментатор Пиърс Морган смята, че е намерил решение на тези проблеми в лицето на Кристияно Роналдо.

Анализаторът коментира пред talkSPORT, че португалецът изглежда недооценен в Манчестър Юнайтед в момента и подчерта, че именно той е бил най-добрият играч на терена срещу „артилеристите“ през уикенда, въпреки поражението от любимия му клуб.

Кристияно има 8 гола в 16 мача срещу „топчиите“, а във въпросната среща отбеляза своя гол №100 във Висшата лига, с което препотвърди статута си на легенда за „червените дяволи“.

Португалецът в същото време изглежда като липсващото звено в този тим на Микел Артета, защото прекалено често през кампанията видяхме как Пиер-Емерик Обамеянг, Александър Лаказет и Един Нкетиа пропиляват шанс след шанс, докато Роналдо е вкарал 16 от 53-те гола в Юнайтед този сезон.

Не бива обаче да забравяме, че 5-кратният носител на „Златната топка“ вече е на 37 години, а Артета се опитва да гради отбор от млади и амбициозни момчета, които да върнат поизгубената слава на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А пък аз много искам да го видя

    2 2 Отговор
    да играе пак с бялата фланелка в белия балет на Реал Твърдица!
  • 2 Алито от София

    0 1 Отговор
    Ами то само там не се е насирал Педалдо, нищо чудно да затанцува и там, но ако имат пари за заплатата му, той е с претенции, но нищо на лице, и само критикува съотборниците си къде и да играе, сърди се, чупи се, и даже ги заплашва с мъжа си Бард Хари, но и той почна да хапва дървото, така че ако Роналда го иска някой млад мериджей, то футболистите не го искат