Last news in Fakti

27 Април, 2022 09:32 1 053 0

Карло Анчелоти посочи кой аспект от играта ще реши сблъсъка с Манчестър Сити

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

Двата отбора снощи сътвориха истински голов спектакъл

Карло Анчелоти посочи кой аспект от играта ще реши сблъсъка с Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити постигна минимален аванс над Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионската лига, въпреки факта, че бяха отбелязани 7 гола на „Етихат“. Наставникът на испанците - Карло Анчелоти, смята, че един ключов елемент ще реши спора му с английския съперник след седмица.

Мачът не завърши с най-добрия възможен резултат за нас. Допуснахме 4 гола, което означава, че не сме се отбранявали така, както трябва. Загубата днес може да се окаже решаваща за крайния изход. Манчестър Сити показа, че е много силен съперник, но ние се противопоставихме. От ключово значение в ответния двубой ще е кой ще играе по-добре в защита“, каза „Татко Карло“ на пресконференцията след мача, цитиран от Sportal.

Италианецът винаги е бил привърженик на дефанзивната игра, но снощи в редиците му липсваха някои фундаментални фигури. Сред тях бе Касемиро, който остана резерва с оглед контузията от преди седмица. Давид Алаба пък едва се възстанови и имаше сили само за 45 минути на терена.

При реванша на „Сантиаго Бернабеу“ след седмица въпросните липси се очаква да бъдат запълнени и това със сигурност би променило целия образ за „кралския клуб“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА