27 Април, 2022 18:55 1 000 2

Силен старт на Сестри Стоеви в Мадрид

  • сестри стоеви-
  • бадминтон-
  • габриела стоева-
  • стефани стоева-
  • европейското първенство по бадминтон за мъже и жени

Стоеви стартираха Европейското първенство по бадминтон за мъже и жени с победа

Силен старт на Сестри Стоеви в Мадрид - 1

Габриела Стоева и Стефани Стоева стартираха с победа защитата на титлата си на двойки жени на Европейското първенство по бадминтон за мъже и жени в испанската столица Мадрид.

Поставените под номер 1 в схемата българки, които са двукратни шампионки на Стария континент от 2018 и 2021 година, победиха без проблеми в първия си двубой Флави Вале и Емили Версело от Франция с 21:12, 21:10 за 27 минути.

На четвъртфиналите Габриела Стоева и Стефани Стоева ще играят с победителките от мача между номер 6 Дебора Джиле и Черил Сейнен (Нидерландия) и Клоуи Бърч/Джесика Пю (Англия).

Мария Мицова прекъсна серията си от две поредни победи и загуби от номер 8 в схемата Лиане Тан от Белгия с 21:8, 9:21, 16:21 за 41 минути.

Българката беше категорична в първия гейм, но загуби следващите две части, а с това и срещата.

На смесени двойки Илиян Стойнов и Христомира Поповска отпаднаха във втория кръг след загуба от номер 8 в схемата Калъм Хеминг и Джесика Пю от Англия с 16:21, 16:21 за 31 минути.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 експерт

    3 0 Отговор
    хем малки хем несъразмени ци2 показва тая вдясно
  • 2 Любопитен

    2 0 Отговор
    На сестрите няма ли кой да им кажа да намалят тестостерона, че на нищо не мязат вече.