Last news in Fakti

28 Април, 2022 20:40 841 0

Звезда на френския футбол призна стряскащи неща от своето детство

  • патрис евра-
  • евра-
  • разкрития

Патрис Евра е имал доста тежко детство

Звезда на френския футбол призна стряскащи неща от своето детство - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Патрис Евра се открои в Монако за европейския футбол, след което направи изключително силна кариера за Манчестър Юнайтед. Вече отказал се от футбола, известният с доброто си настроение футболист направи няколко разкрития за личния си живот преди да се насочи към играта.

„Правех три неща преди да заиграя футбол – продавах наркотици, просех пари на улицата и работех в магазин за телевизори. Едно от тях не е вярно – не продавах телевизори. Другите две са верни. Бях на 13 години“, призна той в предаването на BBC Freeze the Fear.

40-годишният бивш ляв бек е роден в Сенегал, но е израснал в Белгия и Франция и именно в последната страна прекарва един от най-лошите етапи в своя живот. „В полунощ една известна верига за бързо хранене хвърляше в боклука старите хамбургери и ние ходихме да ги взимаме и да ядем. Когато баща ми напусна къщата, беше хаос“, продължи с признанията французинът.

„Да бъда сексуално малтретиран на 13-годишна възраст... Това оказа огромно влияние в живота ми. Просто се срамуваш от себе си. Когато не вярваш на авторитета, който беше моят директор в училище, просто не вярваш на никой друг“, допълни бившият бранител.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА