Last news in Fakti

29 Април, 2022 09:53 2 311 2

Сагата около продажбата на Челси е към края си: Клубът ще има нов собственик още в понеделник!

  • челси-
  • роман абрамович-
  • футбол-
  • висша лига-
  • бен джейкъбс

На 2 май от американската банка „Рейн Груп“, която отговаря за селектирането на кандидат-купувачите, ще вземе решение за това кой е най-подходящ да наследи Роман Абрамович начело на "сините" от Лондон

Сагата около продажбата на Челси е към края си: Клубът ще има нов собственик още в понеделник! - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около продажбата на Челси е към края си, твърди американският журналист Бен Джейкъбс. Според него клубът ще има нов собственик още в понеделник (2 май). Тогава от американската банка „Рейн Груп“, която отговаря за селектирането на кандидат-купувачите, ще вземе решение за това кой е най-подходящ да наследи Роман Абрамович начело на "сините" от Лондон.

„Рейн Груп“ е уверен, че ще избере предпочитания кандидат за Челси най-късно до понеделник. Тази седмица имаше последни срещи в Лондон, но и трите групи твърдят, че не е имало официални изяви или нещо официално структурирано като допълнителен етап“, написа Джейкъбс в "Twitter".

Както е известно, търсенето на собственик на клуба от "Стамфорд Бридж" започна спешно, след като Челси понесе редица финансови ограничения. Всички те бяха свързани със санкциите, наложени на Роман Абрамович, след като Русия започна война срещу Украйна, а богаташът е част от приближеното обкръжение на Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Греша

    2 1 Отговор
    Новият собственик по ред на събитията да не е Руснак, да не е от Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Китай, Северна Корея, Венецуела, Индия, Бразилия. Кого пропускам? Виетнам, Панама и още много минали и бъдещи врагове на САЩ, Англия, Канада и Австралия и Нова Зеландия.