Last news in Fakti

3 Май, 2022 10:10 980 3

Левски отново е насочил поглед към скандинавския пазар

  • левси-
  • селекция-
  • трансфери-
  • футболстанимир стоилов-
  • футбол

"Сините" следят изявите на играчи от тамошните първенства и вече имат набелязани за трансфер в предстоящия прозорец

Левски отново е насочил поглед към скандинавския пазар - 1
Снимка: БГНЕС

Левски отново е насочил поглед към скандинавския пазар. "Сините" следят изявите на играчи от тамошните първенства и вече имат набелязани за трансфер в предстоящия прозорец.

Въпросните футболисти тогава ще са свободни агенти, пише "Тема Спорт". Както е известно, Левски все още се намира в затруднено финансово положение и не може да си позволи да плаща, за да привлича играчи. През зимата от „Герена“ вече осъществиха два свободни трансфера оттам. Те успяха да вземат без пари централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап. Първият дойде, след като договорът му с шведския Йостерсундс изтече, а вторият, след като се раздели с датския Виборг.

От „Герена“ ще бъдат активни през лятото по подсилването на състава. Левски вече осъществи първия си летен трансфер. "Сините" подписаха за 2 години с Ивелин Попов, който влиза в сила през следващия месец. Бившият национал в момента е част от третия в руското първенство Сочи. Той ще пристигне на „Георги Аспарухов“ като свободен агент. Попето е юноша на "сините", но няма официални мачове за първия отбор.

Наред с това ще има и изходящи трансфери. На тезгяха са сложени двама отстранени от първия тим. Това са халфът Димитър Костадинов и фланговият нападател Здравко Димитров. Те повече няма да носят синята фланелка, но имат договори с клуба и ръководството на Левски ще настоява да получи дадена сума за правата им. Интерес има и към Хосе Кордоба и Андриан Краев. С изтичащ контракт е десният бек Драган Михайлович. Той е твърд титуляр, но е малко вероятно да остане. За неговия пост Левски наблюдава 24-годишния Жереми Петрис от Царско село.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 теодор

    0 2 Отговор
    ТАКИ РАБОТИ ЯКО,НО... И ПОСЛЕ,АМА КАК?
  • 2 летописец на прехода

    2 2 Отговор
    червеното цска/бкп/ играе срещу синьота левски/сдс/ ,а тъпия електорат си мисли.че избира!
  • 3 Талпа

    1 0 Отговор
    Или ще е нещо от ИКЕА или направо необработена дървесина.