Last news in Fakti

28 Май, 2013 12:14 793 0

Батков: Опонентите ни купуваха съдии и мачове, само ние не

  • тодор батков
Батков: Опонентите ни купуваха съдии и мачове, само ние не - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Левски Тодор Батков обвини всички свои противници от „А“ група в купуване на мачове и съдии. Босът на „сините“ заяви категорично в предаването „Господари на ефира“, че само неговият тим е чист като момина сълза и не е прибягвал до незаконни сделки с лица от футбола.

„Ние сме единственият отбор, който игра честно по време на цялото първенство. Хората ни обичат, защото сме „Левски“. Крадецът обикновено вика „дръжте крадеца“. Почти няма мач, който опонентите ни да не са купили на свой терен. Почти няма съдия, който да не обезпечиха. Единствено ние играхме честно. Просто късмет и малко воля не ни достигна“, каза Тодор Батков.

Левски загуби по нелеп начин почти спечелена титла, завършвайки наравно 1:1 у дома със Славия в последния кръг на първенството. От това се възползва Лудогорец, който измести столичани и спечели на втора поредна година титлата на България.

„Славия игра за 600 хиляди лева. Това известно ли ви е? Това обаче не е оправдание, защото нашите играха за над милион. Поне спестихме тези пари. С ръка на сърцето казвам, че Господ ни покри в няколко мача, но в решаващия момент се обърна“, допълни адвокатът.

Той се пошегува и с вратаря Георги Петков, задавайки си риторично въпроса защо не е пазил така и по време на престоя му при „сините“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА