9 Май, 2022 12:50 1 541 3

Ето къде избра Левски да се готви за новия сезон

  • левски-
  • лятна подготовка-
  • футбол-
  • самоков

Вариант пред Левски беше Правец, но хотелът в града е в ремонт, поради което тази локация отпадна от плановете на треньора Станимир Стоилов

Ето къде избра Левски да се готви за новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще се готви за новия сезон в Самоков, научи Gong.bg. „Сините” ще отседнат в Боровец, но ще тренират на два терена в планинския град.

Вариант пред Левски беше Правец, но хотелът в града е в ремонт, поради което тази локация отпадна от плановете на треньора Станимир Стоилов.

Този път Мъри избра „българското”. През зимата „сините” направиха ползотворен лагер в Турция. Практиката при Стоилов от предишния му престой беше такава, че от Левски винаги полагаха грижи за терените, когато отборът се готвеше у нас. Предполага се, че и сега ще е така.

По програма последният официален мач на Левски в първенството ще е на 22 май. Тогава тимът приема Лудогорец от 20:30 часа. Ако обаче тимът играе бараж за Лигата на конференциите, то сблъсъкът за Европа ще бъде на 27 или на 29 май – срещу седмия в класирането на „Георги Аспарухов“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюнхен

    2 3 Отговор
    От Левски не разбраха ли,че на тия комунисти от Правец пари не трябва да се дават.По този начин финансират руските олигарси.Остава в Ловеч да отидат?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АДВОКАТ

    0 1 Отговор
    КАУНЯ ЩЕ ВИ ОПРАВИ СПОКО