Last news in Fakti

10 Май, 2022 11:00 4 809 2

ЦСКА си връща футболист през лятото

  • емил ценов-
  • цска-
  • миньор перник-
  • лятна подготовка-
  • футбол

Алън Пардю е решил да хвърли поглед към почти всички преотстъпени млади играчи на „червените“

ЦСКА си връща футболист през лятото - 1

ЦСКА ще си върне футболист през лятото. Става въпрос за полузащитника Емил Ценов, който играе под наем в Миньор Перник. Младият футболист остави е оставил добри впечатления през сезона и ще започне лятна подготовка с "армейците".

Алън Пардю е решил да хвърли поглед към почти всички преотстъпени млади играчи на „червените“. Младоците ще бъдат част поне от пъривя лагер на тима, където се набляга на физическата подготовка.

ЦСКА междувременно се събра на първа тренировка преди финала за SESAME Купа на България. Нападателят Бисмарк Чарлс се чувства по-добре, но едва ли ще може да вземе участие във финалния мач в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    0 4 Отговор
    ЦСКА или "цска ТИРЕ софия"?!
  • 2 Петко

    0 0 Отговор
    Ако ще търка пейката,по-добре момчето да си търси отбор,където ще играе.Този ЦСКА е обречен да играе само с чужденци,въпреки че реалностите потвърждават некадърността им.И вместо да пипат стадиона,който и без това е заприличал на сметище,феновете да бяха грабнали сопите,и да натирят тези псевдо футболисти.