Last news in Fakti

10 Май, 2022 13:27 1 344 2

Алън Пардю има сериозна дилема за финала с Левски

  • алън пардю-
  • цска-
  • левски-
  • купа на българия-
  • футбол

Бившият мениджър на Кристъл Палас ще обмисля до последно кой да застане под рамката на вратата на „червените“ измежду Димитър Евтимов и Густаво Бусато

Алън Пардю има сериозна дилема за финала с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Алън Пардю има сериозна дилема преди предстоящия в неделя финал на SESAME Купа на България срещу Левски. Бившият мениджър на Кристъл Палас ще обмисля до последно кой да застане под рамката на вратата на „червените“ измежду Димитър Евтимов и Густаво Бусато.

Бразилецът бе несменяем титуляр в последните почти три години. За разлика от него, откакто пристигна на „Българска армия“ през лятото на 2020-а, Евтимов се задоволяваше с единични участия в турнира за Купата. Българинът бе на вратата и в полуфиналите за SESAME Купа на България срещу Славия. Първият двубой между „червени“ и „бели“ се оказа и последен за Стойчо Младенов начело на тима.

След като застана на мястото на Младенов Пардю продължи да залага на прекаралия десетилетие в Англия вратар. Българският страж опази мрежата си суха в шампионатното дерби с Левски, но след това допусна няколко грешки в реванша срещу белите на „Армията“. Той обаче се реваншира по най-добрия начин, спасявайки две дузпи на футболисти на тима от Овча Купел, пращайки 31-кратните шампиони на финал. Евтимов бе безпомощен при катастрофалната загуба с 0:5 от Лудогорец в Разград.

В шампионатното домакинство на Славия под рамката се завърна Бусато, като именно бразилецът е по-вероятно да бъде предпочетен от английския мениджър за битката в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мис Кремиковци

    0 1 Отговор
    Да пусне Мики Михайлов -малката перука
  • 2 Aлфа Bълкът

    2 3 Отговор
    Тоя Пръдльо и него за какво го домъкнаха?