Last news in Fakti

10 Май, 2022 18:32 2 539 12

Лудогорец прави отчаян опит да напълни стадиона си с идея за награждаването по повод 11-тата поредна титла

  • лудогорец

„Орлите“ ще получат трофея веднага след мача си с Черно море през уикенда

Лудогорец прави отчаян опит да напълни стадиона си с идея за награждаването по повод 11-тата поредна титла - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец официално стана шампион на България за 11-ти пореден път, а церемонията по награждаването ще се състои на 14 май веднага след домакинството на Черно море в шампионата. За целта домакините съобщиха, че ще изградят специална сцена върху самите трибуни на „Хювефарма Арена“.

Временното съоръжение ще бъде издигнато в Сектор „В“, като идеята е феновете на клуба да са максимално близо до момента, в който техните любимци ще получат приза. След това титлата ще бъде представена и пред хората от трибуна „Моци“.

Преди старта на самия мач е предвидено шоу с мажоретки, а на полувремето ще бъдат раздадени годишните награди за младите таланти от академията на разградския клуб. Предвидена е и благотворителна инициатива в подкрепа на Мартин Маринов - бивш състезател от школата, който има нужда от пари за лечение. Дияна Гиргинова пък ще пее на стадиона, за да се опита да събере пари за баща си - Милен, който също има нужда от лечение.

Благотворителните инициативи със сигурност са отличен начин за изграждане на имиджа на Лудогорец, тъй като хора в нужда ще могат да се възползват от внимание на по-широка аудитория в опит да се справят с житейските си изпитания.

Неприятното обаче е, че „орлите“ така и не могат да консолидират по-голяма част от футболната общественост, за да може трибуните на „Лудогорец Арена“ да се пълнят по-често. Дори спечелването на титлата се превърна в незначително събитие, което само доказва нивото, до което е пропаднал родният футбол.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    21 1 Отговор
    Домуса окраде българите и сега да му ходя на мачовете? Да се маха тоя парцал. Ще ходя само на евротурнирите за да гледам гостуващите европейски отбори. Лудогорец е един от отборите които са в схема с дъртото руководство на БФС. Да изгният и двете организации дано.

    Коментиран от #11

  • 2 Смях

    8 14 Отговор
    Заглавието, явно е писано от някой фен на ЦСКА не можещ да преглътне загубата с 5-0.
  • 3 Никой

    13 2 Отговор
    Че то кога са имали
  • 4 Искам

    11 2 Отговор
    1000 лв и отивам.
  • 5 JwP

    6 11 Отговор
    Смеете се на Лудогорец, но най-пропадналия отбор е ц(ка-софия.
  • 6 ААААААААААа

    11 3 Отговор
    С измислените отбори така е?
  • 7 Порно

    10 1 Отговор
    С кренвирши няма да се получи , трябва бира и кебапчета на корем.
  • 8 кУмУнист

    11 1 Отговор
    Тея папуняци за да напълнят стадиона трябва Роналдо и Меси да излезнат да играят за тях, или да дадат по 50 лв на човек да присъства , като на изборите.

    Коментиран от #12

  • 9 Резания Пешо

    14 0 Отговор
    Братя Домуси са милиардери, а не могат да си напълнят стадиона за връчването на титлата, тези са толкова стиснати, че и по едно кебабче няма да дадат на хората от благодарност
  • 10 Платен фен

    3 0 Отговор
    Както правеше Гришата в Ловеч . Плащаше на феновете на Миньор Перник и пълнеха стадиона . Който иска публика или протест трябва да плаща
  • 11 Ганчев

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    А щото Г Ганчев не окраде България? Тея ги разправяй на децата дето не знаят кои са Васил Илиев, Карамански, Маргините, Илия Павлов, Г Ганчев и др. Май забрави, че Г Ганчев беше в изпълкома и пращаше благодарствени писма до Михайлов и Боко Каратиста като им създадоха Ефбет лигата за тях. Май забрави как Ганчев си призна, че е купувал мачове?
  • 12 Лудите

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "кУмУнист":

    А ЛиСКА да напълни стадиона какви трябва? Срещу Славия 500 човека.