Last news in Fakti

11 Май, 2022 10:27 2 608 5

Прокуратурата отказа да заведе дело срещу Майк Тайсън за побоя в самолета

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • бой-
  • самолет-
  • прокуратура

В този случай обаче най-младият световен шампион в историята на тежка категория може да бъде приет като жертва

Прокуратурата отказа да заведе дело срещу Майк Тайсън за побоя в самолета - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Майк Тайсън няма да понесе никакви последствия за инцидента в самолета на път към Флорида, пише boec.bg. На 20 април „Железния“ преби пасажер в първа класа. В този случай обаче най-младият световен шампион в историята на тежка категория може да бъде приет като жертва. Причината – кадри показаха, че той е тероризиран в продължение на доста дълго време от въпросния мъж Мелвин Таунсенд.

На видеото се вижда как Тайсън си почива на предната седалка, докато пасарежът не спира да му досажда. Той първоначално се снима с него, но след като изпива няколко питиета се разгорещява. В последствие се чуват обидни реплики от въпросния мъж към 55-годишната легенда.

Напрежението се покачва, когато Тайсън е замерен с бутилка с вода. Очаквано, нервите му не издържат и той налага с юмруци пасажера. При кацането на самолета набитият мъж отказва да съдейства на властите. Двамата са разпитани и освободени.

От прокуратурата стигнаха до решение, че няма да повдигат обвинение спрямо Майк Тайсън. Юристът Стивън Уагстоф дори е отсъдил, че неговото бюро има много по-тежки дела, с които да се занимава.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаха

    3 5 Отговор
    "той е тероризиран в продължение на доста дълго време от въпросния мъж Мелвин Таунсенд" интересноо как да тероризираш Тайсън
  • 4 Мюмюн (Майкал)

    13 0 Отговор
    Всеки един човек, в положението на Динозавъра-не би издържал подобно поведение от някакъв нахалник. Пък и кой ще му се опъне на Майк Тайсън в самолета-ще нокаутира всеки, дръзнал да се пробва. В този случай -конкретно, боксьора е невинен.
  • 5 Драгой

    4 0 Отговор
    Малко го би и много го търпя.