Last news in Fakti

11 Май, 2022 10:45 1 703 2

Нападател: Напсувах треньора си в Левски и ме изгониха

  • левски-
  • лукаш гикевич-
  • футбол-
  • стойчо стоев

Това е станало в мач срещу Марек в Дупница

Нападател: Напсувах треньора си в Левски и ме изгониха - 1
Снимка: Levski.bg

Бившият нападател на Левски Лукаш Гикевич разкри причината да бъде изгонен от клуба преди 7 години. Полякът записа само 9 мача за "сините" през пролетта на 2015 година, в които вкара 3 гола.

Гикевич обяви, че е станал ненужен на „Герена”, след като си е позволил да напсува тогавашния треньор Стойчо Стоев. Това е станало в мач срещу Марек в Дупница. Полският таран е пожелал да изпълни отсъдената в полза на Левски дузпа, но наставникът я е дал на Борислав Цонев.

„Дали съжалявам за нещо? За това, че в Левски напсувах треньора си. Този клуб можеше да бъде трамплин за мен, за да се докосна до най-добрите лиги. Прекарах си страхотно там. Използвах силни думи, тъй като се ядосах. Защо ли? Треньорът ме беше определил за изпълнител на дузпи, но в 90-ата минута реши, че някой друг трябва да я бие”, разкри Гикевич пред “Po Gwizdku”.

„Имах хубав повод да заведа жена си в нощен клуб. Камерите обаче ме заснеха, треньорът чу всичко, след което ми взеха нещата от шкафчето и вече не бях в клуба”, добяви още полякът.

В момента 34-годишният нападател играе за индийския Ченай. След като напусна Левски кариерата му се развива основно в Азия. Играе за Ал Вахда, Ал Батен и Хайер (Саудитска Арабия), Ратчабури и Теро Сасана (Тайланд), Ал Файсали (Йордания) и Ийст Рифа (Бахрейн). Има престой и в румънския ФКСБ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истината

    0 0 Отговор
    РАДВАЙ СЕ ЧЕ ТОЛКОВА БЪРЗО СИ НАПУСНАЛ ТАЗИ ГРОБНИЦА