Last news in Fakti

11 Май, 2022 12:57 1 652 1

Футболист на Барса остава в болницата: Беше страшно да видиш това!

  • барселона-
  • роналд араухо-
  • футбол-
  • болница-
  • пострадал

Уругваецът стана на крака, но се срина на терена след няколко крачки, като очевидно за кратко загуби съзнание

Футболист на Барса остава в болницата: Беше страшно да видиш това! - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Роналд Араухо бе откаран с линейка в болница в началото на второто полувреме, след като сблъска главата си с Гави Паес от Селта Виго. Уругваецът стана на крака, но се срина на терена след няколко крачки, като очевидно за кратко загуби съзнание.

"Футболистът получи сътресение и състоянието му ще стане ясно след подробни медицински прегледи в болницата", написаха от клуба в Туитър.

"Беше страшно да видиш това", каза след мача Пиер-Емерик Обамеянг, който вкара два гола за победата на Барселона с 3:1. Гави Паес също имаше нужда от медицинска помощ, но той успя да се върне в игра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртия

    0 0 Отговор
    Сблъска си главата с Гави от Барселона...