Last news in Fakti

13 Май, 2022 07:28 818 2

Роналдо: Жаждата за победи и постижения в мен не угасва

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • висша лига

Винаги се радвам на награди

Роналдо: Жаждата за победи и постижения в мен не угасва - 1
Снимка: БГНЕС


Мегазвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо изрази радостта си от спечелването на наградата за Играч на месеца в английската Премиър лийг за април. 37-годишният португалски ас печели приза за втори път през сезона след септември м.г. и общо за шести път в кариерата.

“Това е моята втора награда за Играч на месеца в Премиър лийг и шеста в кариерата. Аз изпитвам същата радост към този трофей, както и в ранните дни на кариерата си. Жаждата за победи и постижения в мен не угасва. Благодаря на всички, които направиха това възможно”, написа нападателят на “червените дяволи”, който през април изигра четири мача, в които отбеляза пет попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    4 3 Отговор
    В апогея си Меси беше най-добър, но никога няма да надмине тоя по голове. Роналдо има хъс, борбеност, спортна злоба и се адаптира бързо.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Като се пенсионира го вземете в МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.