13 Май, 2022 20:02 1 785 0

Милан и Ювентус влизат в спора за талант №1 на Рома

  • николо дзаниоло-
  • рома-
  • милан-
  • ювентус

Нападателят израсна много през последните няколко години

Милан и Ювентус влизат в спора за талант №1 на Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите играчи на Рома - Николо Дзаниоло, ще бъде изправен пред тежкото решение през лятото къде да продължи кариерата си, защото от подписа му се интересуват местните грандове Милан и Ювентус, пише Tuttomercato.

22-годишният нападател израсна много през изминалите няколко сезона, като дори се пребори за място в националния отбор на Италия в конкуренцията на Лоренцо Инсинйе и Федерико Киеза.

Смята се, че Дзаниоло ще струва около €50 млн. за всеки, които се интересува от услугите му, така че ще е интересно да видим дали италианските лидери са готови на подобно вложение.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА