Last news in Fakti

14 Май, 2022 13:37 2 883 1

Ливърпул или Реал Мадрид - Бербатов коментира финала в Шампионската лига

  • димитър бербатов-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Българинът има своята история с всеки от двата тима

Ливърпул или Реал Мадрид - Бербатов коментира финала в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов изпитва особени чувства към Ливърпул и Реал Мадрид с оглед факта, че в миналото е изиграл някои удивителни мачове срещу всеки от тях. Той сподели предпочитанията си за финала в Шампионската лига тази година пред Evening Standard.

Единият отбор ми взе трофея изпод носа, а с другия имах голямо съперничество. Това са отбори, които имат феноменални футболисти и треньори, които заслужават цялото уважение на света. Надявам се да не станем свидетели на скучен мач, въпреки очакванията за такъв с оглед залога. За всички ни ще бъде по-добре, ако тези прогнози се опровергаят и видим много попадения. Уважавам и двата клуба и харесвам начина им на игра, но не бих подкрепил никого, ако трябва да съм честен. Просто ми се гледа хубав футбол“, каза бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Байер Леверкузен.

Срещата между английския и испанския гранд е на 28 май в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.