Last news in Fakti

18 Май, 2022 09:32 900 0

Ювентус иска една от звездите на Аталанта да замести Пауло Дибала

  • луис муриел-
  • атланта-
  • ювентус

„Старата госпожа“ ще премине през сериозни трансформации през лятото

Ювентус иска една от звездите на Аталанта да замести Пауло Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус навлиза в още един труден трансферен прозорец, след като стана ясно, че Пауло Дибала ще напусне тима, а Джорджо Киелини планира пенсия в САЩ. На мястото на аржентинеца обаче се очаква да пристигне една от звездите на Аталанта - Луис Муриел, според Gazzetta dello Sport.

Колумбиецът демонстрира точно тези качества, които Масимилиано Алегри очаква от един свой нападател, а именно да може да оперира по цялата широчина на атаката. На този етап виждаме, че той принуждава Алваро Мората да изпълнява подобна роля, но испанецът не се справя особено добре, а и е напът да се завърне в Атлетико Мадрид след наема си.

31-годишният Муриел има договор за още една година с „богинята“, така че едва ли „старата госпожа“ ще трябва да се бръкне прекалено дълбоко, за да го убеди, че има място на „Алианц Стейдиъм“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА