Last news in Fakti

18 Май, 2022 20:13 3 857 2

Български вратар изпревари Алисон Бекер от Ливърпул

  • димитър митов-
  • футбол-
  • алисон бекер-
  • ливърпул-
  • кеймбридж юнайтед

Родният страж изигра внушителните 52 мача през целия сезон и записа 17 сухи мрежи, а в паметта на хората със сигурност ще остане изключителното му представяне в гостуването на Нюкасъл за ФА Къп

Български вратар изпревари Алисон Бекер от Ливърпул - 1
Снимка:

Българският вратар – Димитър Митов, поведе на един от най-добрите вратари в света в специалната анкета на турнира за Футболната асоциация на Англия. Стражът на Кеймбридж Юнайтед е сред четиримата номинирани за приза Вратар номер 1 на надпреварата, който ще влезе и в идеалния отбор на турнира.

Родният страж изигра внушителните 52 мача през целия сезон и записа 17 сухи мрежи, а в паметта на хората със сигурност ще остане изключителното му представяне в гостуването на Нюкасъл за ФА Къп. Тогава той накара целият футболен свят да говори за него след вратарското му шоу на „Сейнт Джемсис Парк“.

В неделя купата бе спечелена от Ливърпул, който надделя над Челси след изпълнения на дузпи, а основна заслуга за триумфа имаше именно Алисон, който спаси едно от изпълненията от бялата точка.

Въпреки това обаче, в анкетата, която бе публикувана в Twitter, Димитър Митов изпреварва значително бразилския страж на „мърсисайдци”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам Срам

    4 0 Отговор
    Български вратар Алисон Бекер от Ливърпул ... От това заглавие нищо не се разбира ало журнала ръцете да не са ви в .... Г
  • 2 Ачо Бегов

    4 0 Отговор
    Я, Алисон Бекер от Ливърпул бил българин, най накрая намерихме вратар за националният отбор!!!