Last news in Fakti

1 Юни, 2013 12:41 1 739 0

Тайсън Фюри отказа да се бие с Кобрата

  • пулев-
  • фюри-
  • бокс-
  • титла
Тайсън Фюри отказа да се бие с Кобрата - 1
Снимка: БГНЕС
Тайсън Фюри официално избяга от мач с Кубрат Пулев, предаде Sportal.bg. Британската звезда в тежка категория стана вторият пореден елитен боксьор след Томаш Адамек, който в последния момент се отказва от двубой с българина за европейската титла по бокс за професионалисти в тежка категория.
 
Днес във Виена трябваше да се проведе търг за организирането на двубоя. Хората на англичанина са обявили,че Тайсън Фюри няма намерение да участва в него. Вместо това Фюри най-вероятно ще се бие през септември с Дейвид Хей в мач, който е изключително интригуващ във Великобритания.

Все още не е ясно кога отново Пулев ще се качи на ринга, но плановете са за мач през август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА