Last news in Fakti

19 Май, 2022 12:47 1 642 8

Петър Жеков избълва истинска канонада от критики към Алън Пардю

  • алън пардю-
  • петър жеков-
  • цска

Голмайстор №1 на ЦСКА е бесен след представянето на тима срещу Левски

Петър Жеков избълва истинска канонада от критики към Алън Пардю - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Жеков избълва истинска канонада от критики след финала за Купата на България, в който любимият му ЦСКА загуби от Левски с може би най-безидейния си мач от началото на сезона.

Те (Левски) излизат с 3-5-2, а ние с трима в средата, как да стане тази работа? Пардю не можа да се усети, че трябва да сложи още двама човека - ние изгубихме средата, изгубихме всичко. Нямаме удар във вратата. Къде ги намират тези треньори?“, каза голмайстор №1 в историята на „червените“ в интервю за „Мач Телеграф“, цитиран от Gong.

Гонен е 5 пъти от Англия, взимат го някъде и след 10 мача го махат. За чий ни е? За съветник? Какво ще ни съветва? Той не познава българите. Отделно там ни мислят за цигани и чергари, не ни броят за хора. Много се ядосах на тази загуба“, каза още той.

Жеков прикани Гриша Ганчев да привлече Стамен Белчев отново, като припомни, че под негово ръководство отборът е прогресирал, но незнайно защо е бил уволнен.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    8 0 Отговор
    И Господ Бог НЕ МОЖЕ да направи нищо с тези дърводелци и бездушници ! За една година късмета ги покри два пъти , и се дигнаха в облаците , ....... всеки вижда къде са сега !
  • 2 ВСС

    0 5 Отговор
    Чорбар, на калпавият..футболист -треньора му крив! Ако не той - съдията! Лавандули.... да не кажа инвалиди
  • 3 Левски 1914

    5 3 Отговор
    И Спас Джевизов снощи каза по 7/8 Литекс обединен с Етрополе НЕ Е цска.

    Коментиран от #5

  • 4 левскар

    5 0 Отговор
    С Жеков на 21 г. и Аспарухов на 22 г. през 1965 г България побеждава Белгия в трети решителен мач за класиране за СП 1966 г в Англия. От дистанцията на времето вече се отнасям към него с голямо уважение. Жеков имаше и впечатляващо участие на олимпиадата в Мексико 1968 .
  • 5 Никола

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Спас Джевизов не го имай за почтен човек. Мога да разкажа много неща за този боклук например как изнудваше родителите на децата от школата на ЦСКА да му плащат за да играят

    Коментиран от #7

  • 6 Кой68

    0 2 Отговор
    Ти какви успехи имаш като треньор!?
  • 7 Зрител

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Никола":

    Вероятно е така. Това явно си е практика . Навремето Батков каза ,че към треньорите в школата на Левски имало благодарни родители и родителки... Сещайте се.
  • 8 Йонко Евреина

    0 0 Отговор
    Банката да каже, в кое село си взе дипломата за основно образование, когато беше в "Берое" и кой му я даде! След това да се прави на разбирач!