Last news in Fakti

19 Май, 2022 15:33 3 500 5

Гриша Ганчев ще отговаря на неудобни въпроси

  • гриша ганчев-
  • въпроси-
  • цска-
  • фенове

Забранени въпроси няма

Гриша Ганчев ще отговаря на неудобни въпроси - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще отговаря на въпроси, зададени от феновете на клуба. Това обявиха от ЦСКА на официалната си страница във Фейсбук.

"Опитвайки се да обясним ясно, случващото се в клуба, отново даваме думата на вас - нашите фенове. Собственикът на ЦСКА ще отговори на въпросите ви в интервю, качено в каналите на клуба, и ще засегне всички теми, които ви интересуват. Забранени въпроси няма. Може да отправите вашите като коментар под този пост до понеделник (23.05.)", обявиха от клуба.

Преди дни ЦСКА загуби дългоочаквания финал за Купата на България срещу Левски. Отборът се представя слабо през последните месеци, което предизвика недоволството на феновете. ЦСКА за поредна година не успя и да се справи с конкуренцията на Лудогорец за титлата в българското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша, Гриша

    4 5 Отговор
    Каква беля си докара. На здрава глава бинт си сложи. Тегли им една майна и ги пусни да пасат. Знам, че палиш от половин оборот, но не знам как още ги издържаш. Остави ги, да си живучкат някъде по групите или по надолу.
  • 2 Бай Брадър

    4 1 Отговор
    И кой ша го пита ? Ама да застане срещу него с име и леце ...
  • 3 Люляк

    4 5 Отговор
    Кога ще върне отбора в Ловеч, където са му корените?
  • 4 хмм

    1 0 Отговор
    Абе феновете на Глазгоу Рейнджърс дали след изгубения финал протестират срещу собствениците на Севко? Ясно е че феновете не са сред най-умните и коментарите тук го доказват, но никой ли не се усети след като изненадващо фракциите на ЦСКА спряха протеста срещу БФС? ps ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ ЧЕ СА ПРИТИСНАЛИ ТАРТОРИТЕ ДА СЪЗДАДАТ ИНТРИГА В ЦСКА И ДА НЯМА НОВ СТАДИОН!

    Коментиран от #5

  • 5 Извънземни

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "хмм":

    Има свтовна конспирацуя срещу Люляците. Даже извънземните са против тях.