Last news in Fakti

20 Май, 2022 15:45 2 218 10

Пардю полудял след нулевия хикс с "Ботев", той забранил изявленията

  • алън пардю-
  • цска-
  • изявления-
  • медии

Така обаче англичанинът нарушава правилника и заради отказа да даде интервю веднага след мача, "армейците" ще бъдат глобени от телевизията, която излъчва двубоите от футболното ни първенство

Пардю полудял след нулевия хикс с "Ботев", той забранил изявленията - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Алън Пардю не е бил на себе си след нулевото равенство с Ботев (Пловдив), съпътствано от скандали на "Армията". Именно англичанинът е наредил да не се правят изявления снощи и поради тази причина никой от "червения" клуб не говори пред медиите, предаде БЛИЦ.

Смяташе се, че ръководството на ЦСКА е запушило устите на Пардю и играчите, но се оказа, че решението е изцяло на треньора.

С него обаче англичанинът нарушава правилника и заради отказа да даде интервю веднага след мача, "армейците" ще бъдат глобени с няколко хилядарки от телевизията, която излъчва двубоите от футболното ни първенство.

На Пардю снощи изобщо не му било до изявления, предвид случващото се на стадиона, където десетки недоволни фенове се бяха събрали и искаха да линчуват своите. Англичанинът излял гнева си в съблекалнята, карайки се на доста висок тон на футболистите, които в четвърти мач от последните пет не успяха да вкарат гол.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спорт

    11 0 Отговор
    Пърдьо е бесен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кУмУнист

    3 2 Отговор
    Какво да каже Пръдлю, доокака отбора и сега се крие. Абе Гришата да ги ликвидира, ицето партньора му знае как става точно и да си връща Литекс в А група. А новия стадион може да не е българска армия, а Захарни заводи стейдиъм.
  • 4 Некой си

    1 1 Отговор
    Тихомире, а какви други х-иксове има, освен "нулевите" резултати?!
  • 5 Некой си

    1 2 Отговор
    Дано новото поколение не се учи от твоята игнорираност ( или "задръстеност" на твоят език .
  • 6 никой

    4 2 Отговор
    Ако пръ...льо е ФУТБОЛЕН треньор аз съм парен локомотив !!! Който и да е с тази тумба мързеливи и бездарни
    играчи нищо не може да направи !!! То Стойчо Младенов много точно го каза : без яйца омлет не става , ама на селяните от Микре трябва да им обяснят що е то ОМЛЕТ !!! За сведение на джурналягите , никой отбор в БГ не представлява БГ армията , така че не ги наричайте " армейци " , още повече тези прошляци от Лоич !!!
  • 7 111

    7 1 Отговор
    Добре, де, Стойчо си тръгна, но отборът продължава да затъва - бавно, но сигурно. Тези, които го обвиняваха, че не е добър треньор трябва да му се извинят. Дори тези дървета, събрани на Армията от кол и въже, успяваше да мотивира до степен, държаща отбора през есента конкурентен. Явно през зимната пауза, когато трябваше да налага вижданията си за играта и стила на отбора, без нови попълнения, човекът е видял, че каквито и усилия да хвърля, това няма да помогне и се е отказал. Резултатите след него доказват, че е бил прав на 100%! И ако селянчето с пари от Микре гледа на клуба само като източник на пари след продажбата на 1-2 анонимника на година, то хората, обичащи клуба, не приемат подобно отношение към любимия отбор.

    Коментиран от #10

  • 8 111

    4 1 Отговор
    Като допълнение на казаното, ще разтълкувам абревиатурата ЦСКА - Централен Спортен Клуб на Армията! В българската армия все още няма официално чужденци. А в клуба не останаха българи. Това означава, че името не съответства на същността на клуба и трябва или да се смени името, или да се смени съставът на клуба.

    Коментиран от #9

  • 9 Луноход

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "111":

    Каква Българска армия с червена петолъчка? Ти от луната ли падаш това е клуб на съветската армия.
  • 10 Трагедия

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "111":

    Футболният отбор е инерционна система, няма как Пардю дошъл и хоп 5:0 слаб треньор. Трябва поне 6 месеца и една подготовка да се видят резултати. А Стойчо рева за лоша подготовка на Пенев а първият мач, който игра с Леапая играха 125 минути!!! После с Пилзен същото. А след зимата под негово ръководство бяха трагедия.