Last news in Fakti

21 Май, 2022 07:34 1 310 2

Феновете на Черно море: Да приключим сезона подобаващо!

  • нфк черно море-
  • футбол-
  • фенове-
  • никола спасов-
  • -
  • цска

Слагат урни за дарения на трибуните в неделя за завършване на паметника на Никола Спасов

Феновете на Черно море: Да приключим сезона подобаващо! - 1
Снимка: ПФК Черно море

Привържениците от Националния фен клуб на Черно море се организират за мача с ЦСКА в неделя. Феновете на "моряците" планират да направят поредното шоу по трибуните и канят всички на стадиона. В секторите ще бъдат разположени урни за дарения за завършването на паметника на легендарния треньор на варненския клуб Никола Спасов.

Ето какво пишат от НФК Черно море в страницата си във Фейсбук:

Работната седмица е към края си, сезон 2021/2022г. също. В неделя посрещаме ЦСКА-София и независимо от това, че вече нямаме шанс за бараж планираме да се раздадем на макс и да приключим сезона подобаващо - с поредното шоу по трибуните! Имаме нужда от всеки един от Вас, така че без капка колебание - елате на стадиона и подкрепете местния си отбор!

Проектът за "Паметник на Никола Спасов" е все по-близо до своето реализиране! На предстоящия мач ще разположим две урни (в двата сектора, непосредствено до павилионите). Всеки, който има желание и възможност може да дари определена сума, с което да помогне за завършването на паметника! Благодарим Ви!

НЕДЕЛЯ - 20:30 - ВСИЧКИ НА ТИЧА!

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сладсаря

    1 3 Отговор
    СПАРТАК ОТБОРА НА ВАРНА
  • 2 Свинчо

    0 0 Отговор
    И да не забравите да си дигнете гащите след мача