Last news in Fakti

3 Юни, 2022 15:03 854 3

Португалия отмъкна точка от Испания в Севиля

  • испания-
  • португалия-
  • лига на нациите

Една от резервите за „Селесао“ вкара изравнителното попадение

Португалия отмъкна точка от Испания в Севиля - 1
Снимка: БГНЕС

Испания и Португалия завършиха 1:1 в първия си мач от Лигата на нациите, като точката бе спасена от гостите с късен гол на една от резервите.

Алваро Мората бе дал аванс на „Ла Фурия Роха“ в средата на първата част, но Рикардо Орта имаше нужда от десетина минути игра, за да изравни в 82'.

Любопитен факт бе, че Кристияно Роналдо започна мача от резервната скамейка, но развоя на събитията принуди Фернандо Сантош да пусне своя капитан и рекордьор по голове в игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скука

    2 1 Отговор
    На фронта всичко е спокойно. Торбата с лъжите свърши
  • 2 Никой

    4 1 Отговор
    Българския футбол просперира.Имаме много млаади таланти които са достойни да играят за националната ни гарнитура с кебапчета и кюфтета. Македонците били по добри защото всичките им футболисти играели на запад.Нашите, в дискотеките на Студентски град. Я , какво силно първенство имаме,ма то едно ряпане ,едно безмозъчно тичане,едно професионално отиграване,че чак ти идва да заплачеш от мъка. Да затваряме сергията и да гледаме чужд футбол по телевизията. ЗАТВАРЯЙ нали бате Венци ?
  • 3 Мичмана

    2 0 Отговор
    Селесао, а? Португалия са Селесао