6 Юни, 2013 13:16 2 240 0

Гриша Ганчев: Преговарям за ЦСКА

  • ганчев-
  • цска-
  • литекс-
  • титан
Гриша Ганчев: Преговарям за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС
Финансовият благодетел на Литекс Гриша Ганчев призна, че преговаря за закупуването на ЦСКА от фирма "Титан".
 
"Преговарям. За момента толкоз!, призна Гриша Ганчев пред ПИК по повод информацията, че разговаря с "Титан"-ите за ЦСКА.
 
Ловешкият бизнесмен вече няколко пъти се е срещал с боса на "червените" Димитър Борисов. Условията на Ганчев били първоначално да вземе половината от акциите и да поеме заплатите на играчите, както и ремонта на стадиона. Настоящите собственици пък трябвало да се ангажират с погасяването да дълговете, след което Гришата да откупи и останалия дял. От "Титан" обаче поискали и борчовете да бъдат поделени поравно, което засега се оказва пречка пред финализирането на сделката, твърди "Стандарт". 
 
Очаква се всичко да се изясни до ден-два, но сигналите са за успешен край на преговорите. Това се потвърждава и от завръщането на Христо Стоичков на "Армията".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА