Last news in Fakti

12 Юни, 2022 13:14 1 487 1

Пирин привлече двама нови

  • емил-
  • янчев-
  • андрей-
  • йорданов-
  • пирин

Полузащитникът Емил Янчев и крилото Андрей Йорданов вече са част от състава на “орлетата”

Пирин Благоевград привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев (вдясно) и крилото Андрей Йорданов вече са част от “орлетата”. Двамата записаха неофициален дебют, след като играха по едно полувреме във вчерашната контрола със Септември (София), съобщиха от клуба.

Новите попълнения бяха представени от президента на клуба Станислав Манолев и техническия директор Светослав Дяков.

Емил Янчев е роден на 8 февруари 1999 година във Варна. Юноша е на Черно море, където в продължение на четири години е част и от първия отбор. Миналото лято преминава в Локомотив (Пд), който е последният му отбор.

„Искам да благодаря на ръководството, че ме потърси. Много се радвам, че съм част от този велик клуб с традиции. Ще дам всичко от себе си този отбор да бъде фактор в българското първенство. Чувствам се много добре. Обстановката в съблекалнята е отлична. Ще се борим за възможно най-високо класиране през следващия сезон“, заяви Емил Янчев.

Андрей Йорданов е роден на 6 септември 2001 година в Кюстендил. Юноша е на ЦСКА, а през миналия сезон игра в тима на Царско село. Андрей е племенник на бившия играч на Пирин, ЦСКА, Марек, Вихрен и Берое Евгени Йорданов.
„Изключително съм щастлив, че съм част от този голям отбор с тази невероятна публика. Благодаря на ръководството, че ми дава този шанс. Ще работим здраво, за да се представим на така желаното високо ниво“, каза при представянето си Андрей Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям отбор

    1 0 Отговор
    Айде да не се залъгваме! Това е едно отборче което запълва бройката в шампионата!