Last news in Fakti

15 Юни, 2022 09:45 1 971 1

Фенове и играчи пребиха до смърт футболен съдия

  • салвадор-
  • футболен съдия-
  • пребит-
  • мъртъв-
  • хосе арнолдо амая

63-годишният Хосе Арнолдо Амая от Ел Салвадор почина от нараняванията си

Фенове и играчи пребиха до смърт футболен съдия - 1
Снимка: Туитър

63-годишният футболен съдия Хосе Арнолдо Амая от Ел Салвадор почина от нараняванията си на път за болницата, след като бе пребит до смърт по време на мач, предаде БЛИЦ СПОРТ.

Реферът показал червен картон на играч на домакините на стадиона в Толука, след което е бил нападнат от играчи на домакините. В линча на рефера се включили и група фенове.

От полицията все още не са арестували нито един човек, тъй като разглеждат записи на грозните сцени в опит да установят кой точно е убиецът.

Това е пореден смъртен случай във футбола, след като преди няколко дни алжирски футболист се сблъска с вратаря на собствения си отбор и почина в линейката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Те го били 20 човека поне, те ще търсят извършителЯ след като е починал в линейката?