Last news in Fakti

17 Юни, 2022 06:10 945 0

Смениха датата на мача Ботев (Пловдив) - АПОЕЛ (Никозия)

  • ботев пловдив-
  • апоел никозия-
  • стадион васил левски-
  • лига на конференциите

Канарчетата ще приемат съперника от Кипър на 20 юли на стадион "Васил Левски"

Смениха датата на мача Ботев (Пловдив) - АПОЕЛ (Никозия) - 1
Снимка: Ботев Пловдив

Отборът на Ботев (Пловдив) ще приеме кипърския АПОЕЛ (Никозия) на 20 юли в София на Националния стадион „Васил Левски“, а не както бе планирано на 21-ви, съобщават пловдивчани на официалния си сайт.

Причината за промяната е, че и трите български представителя в Лигата на Конференциите – Ботев, Левски и ЦСКА София, бяха изтеглени като домакини в първите двубои и заявиха един и същ стадион за своите мачове.

От УЕФА взеха решение да сменят датата за мача на „канарчетата“. Реваншът между АПОЕЛ и Ботев остава без промяна - на 28 юли. Очаква се да има промяна и в домакинствата на Левски и ЦСКА София, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА