22 Юни, 2022 19:48 3 188 4

Инфлуенсърка предизвиква на 1 в 1 на баскетбол с разгърдено сако и розови бикини (СНИМКИ)

  • съмър рей

Забравихме да отбележим, че и топката е розова

Топ инфлуенсърката - Съмър Рей, отправи предизвикателство към своите последователи в Instagram, за да се пробват с нея на 1 в 1 на баскетбол.

Изкусителната брюнетка обаче не облечена в спортен екип, а залага на розови бикини, бяло сако, под което няма нищо, освен собствения ѝ бюст, както и високи зелени токчета с розови чорапи.

Признаваме, че баскета не ни е силна страна, когато трябва да го практикуваме, но в такова предизвикателство бихме вложили цялото си сърце и душа.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борисов

    0 2 Отговор
    Става.
  • 2 Пръц

    2 1 Отговор
    Младият Дани Янкулов явно си пада по МИЛФ пръчки и онанирамощно и страстно в мазето—редакция на Факти.

    Коментиран от #3

  • 3 тръц

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    Десо ,пак се е въодушевил от една разгърната женска пазва ,от която почти нищо не се показва ...ама нали той и толкова не нито виждал, нито пипал ,та решил да сподели в "Спортния " раздел на Фатки :)))
  • 4 цумбрум

    0 0 Отговор
    И къде й е розовата шляпка,че нещо не се вижда? Розово й е долното бельо,чорапките и топката.